Lóversenyzést Felügyelő Bizottság

magánszemély által üzemeltetett hivatalos honlapja
  Főoldal    Rólunk    Határozatok    Közlemények    Statisztikák    Szabályzatok    Linkek    Elérhetőség  
közlemény A Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Közleménye
 
2018. évi Általános Szabályok módosítása
 
16. pont
 
Az indulónak jelentett ló 3 kg-nál nagyobb túlsúllyal nem indulhat versenyben. Az indulóadáskor bejelentett ló síkversenyben 70 kg vagy annál nagyobb terhet nem vihet (kivéve amatőr versenyek).
 
Az indulónak jelentett lóra indulási kötelezettség vonatkozik és kizárólag a hivatalos állatorvos javaslatára, illetve a Versenyintézőség rendelkezésére (az idomár alapos indoklása mellett) maradhat távol a verseny startjától.
 
Az idomárnak a versenynapot megelőzően a Versenytitkár felé, a versenynapon az első futamot megelőzően 2 órával bezárólag a Versenyintézőség valamint a hivatalos állatorvos felé kötelezően jelenteni kell, ha egy lovat fáslival szándékozik indítani a futamban.
 
Amennyiben ez nem történik meg, a hivatalos állatorvos javaslatára a Versenyintézőség a futamból a lovat lejelentheti és/vagy az idomárra 10.000 Ft-os pénzbírságot szabhat ki.
 
A programban történő változásokat (lejelentést, lovas, versenydressz változást, túlsúlyt, stb.) lehetőleg az első futam lovasainak kimázsálásáig kell a Versenyintézőség felé jelenteni az alábbi elérhetőségeken. Fax: (06/1433-05-21), vagy e-mail tamas.csapkovits@kincsempark.hu, ill. mobil: 06-30-6689907
 
Budapest, 2018. október 2.
 
Lóversenyzést Felügyelő Bizottság

 
  © 2018